Paintstar contextual image Paintstar contextual image purple background blue background red background yellow background
Configurator

Decostar premium tip I - 25 KG

Cod produs: DP25
199.92 Lei (TVA inclus)

Culoare

Tencuiala decorativa in dispersie apoasa pe baza de rasini sintetice, agregate minerale cu granulatie controlata de 0.5mm, 1mm, 1.5mm, 2mm, 2.5 sau 3 mm.

Pasta omogena ce poate fi pigmentata cu pigmenti pentru produse in dispersie apoasa sau la comanda conform paletar Paintstar.

Tencuiala formata este rezistenta la intemperii, la lovire, permeabila la vapori de apa. Se utilizeaza pentru finisarea si decorarea suprafetelor minerale: beton, tencuiala, sisteme termoizolante de fatada la interioare si exterioare a constructiilor civile si industriale.

Suprafata de suport trebuie sa fie rigida, fara fisuri, curata, rugoasa pentru a asigura o buna aderenta a tencuielii uscate. Se omogenizeaza apoi se aplica cu gletiera. Inainte de aplicare suportul trebuie amorsat.

Nu se aplica la temp. sub 5°C. Nu se lucreaza sub directa actiune a razelor solare, in caz de vant puternic, ceata, umiditate ridicata peste 80% sau pericol de ploi. Punerea in opera se face umed pe umed (fara intrerupere) pentru a preintampina aparitia modelor. Nu se aplica pe suprafete orizontale.

CATEGORII