Termeni si conditii

1. Termeni generali

Site-ul www.paintstar.ro este detinut de catre societatea PAINTSTAR SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Sat Lunca Prahovei Com. Magureni, Str. Barbu Catargiu, Nr.94 X, Judet Prahova, cod unic de inregistrare fiscala RO13758326, cu numarul J29/231/2001 in Registrul Comertului PRAHOVA.

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numarul: (+40)-244-362.403, (+40)-753-550.123 / (+40)-747-138.000 sau la adresa de email office@paintstar.ro.

2. Continutul site-ului

Paintstar SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale Paintstar SRL prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si/sau ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Paintstar SRL se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii.

4. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre utilizator/client si Paintstar SRL, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.

Prezenta sectiune de Termeni si conditii poate fi oricand actualizata.