Paintstar contextual image Paintstar contextual image purple background blue background red background yellow background
Configurator

Membrana hidroizolanta pasta pe baza de latex pentru exterior cu rezistenta la UV

* cu rezistenta la UV

de la 146.14 Lei (TVA inclus)

Caracteristici:

  • impermeabilă
  • poate fi vopsită si spacluită
  • acoperire  fisurilor
  • pentru interior si exterior
  • nu conţine solvenţi

Domenii de utilizare:

Etanşare (izolare) flexibilă, impermeabilă sub placări de gresie sau faianţă şi fudaţii.

În interior:

Pentru perete şi pardoseală. Pentru etansare fără imbinări a spatiilor umede şi ude sub placările ceramice, de exemplu în băi cu cadă, dusuri, toalete şi bucatării.

In exterior:

Pentru protectia bazei impotriva umezelii la fundaţii de cladiri se înlocuieste cu succes tradiţionalul carton bituminat. Pentru terase şi balcoane pe şape de ciment şi baze de beton.                 

Nu se aplică pe placi ceramice vechi.

Pregătirea suprafeţelor:

Membrana se aplică pe  suprafeţele uscate,rezistente,cu capacitate portantă,stabile,curate,fară ,praf si, mizerie.

Suprafeţele prăfuite trebuie curăţate şi straturile de vopsea trebuie îndepărtate.

Modul de aplicare:

Membrana se aplică nediluat cu rola sau cu pensula. Pentru obţinerea unui strat de protecţie impermeabil sunt necesare cel putin două straturi cu o grosime totală de cel putin 1,0 pînă la max.1,5mm. Al doilea strat se poate aplica după uscare primul strat. După aproximativ 16 ore de la aplicarea celui de al doilea strat se pot continua urmatoarele lucrari.

Materialul se prelucrează numai în mediu uscat şi la temperaturi cuprinse între +5°C si +30°C(alte condiţii climatice  duce la scurtarea sau întărzierea procesului  de uscare).

Consum:

0.8-1.0 kg/m², după specificul suprafetei vopsite.

Resturi neutilizate:

Numai ambalaje complet golite pot fi reciclate.Evacuaţi deşeurile de produs întărit ca deşeuri industriale similare deşeurilor menajere sau într-un recipient de colectare a deşeurilor comerciale/din construcţii.Evacuaţi deşeurile de produs neîntărit ca deşeuri periculoase. Numerele codului European de deşeuri (EWC) pot fi obţinute de la producător.

Termen de valabilitate:

12 luni de la data fabricaţiei(vezi pe ambalaj) cutiile închis etanş.                

Depozitare:

Se depozitează în mediu răcoros şi uscat la temperatură de peste +5°C.

Toate informatiile de mai sus sunt oferite cu buna credinta ,in vederea obtinerii celor mai bune rezultate cu produsele ‘PAINTSTAR’ s.r.l.,marca inregistrata, si trebuiesc respectate ca atare.

Produsele ‘PAINTSTAR’ sunt destinate utilizarii profesionale. Orice abatere de la conditiile si metodele de aplicare ,depozitare sau pregatire a suprafetei poate influenta negativ performantele produselor puse in opera.’PAINTSTAR’ s.r.l. nu-si asuma responsabilitatea pentru posibila degradare a produsului, urmare a folosirii acestuia inafara recomandarilor sale.

CATEGORII