Paintstar contextual image Paintstar contextual image purple background blue background red background yellow background
Configurator

Vopsea acrilica superlucioasa Aquatica

de la 31.59 Lei (TVA inclus)

Vopsea alchidica pe baza de rasini alchidice, pigmenti, solventi organici si alte ingrediente, care se poate aplica atat la interior cat si la exterior.

Dupa curatarea prealabila (rugina, praf, grasimi etc.), se foloseste un prim strat de grund STAR.

Vopseaua alchidica STAR are o pelicula lucioasa si reprezinta al doilea strat de acoperire, avand acoperire mare, rezistenta la intemperii si uzura. Este dedicata pentru suprafete metalice, din lemn, sticla, zidarie, curatate anterior.

Temperatura mediului este de preferat intre 10 - 30°C. Pentru evitarea umiditatii pe suportul metalic care urmeaza a fi vopsit, este indicat ca temperatura sa fie cu cel putin 3°C mai mare decat temperatura punctului de roua.

Se poate aplica cu pensula (5 - 10% dilutie), rola (5 - 10% dilutie), pulverizari cu aer (10 - 15% dilutie). Se recomanda diluant universal TIP 509 (STAR SOLV).

Timpul de uscare este pentru tip a (la suprafata) de 2 - 3h, iar pentru tip b (in profunzime) de 5 - 9h.

Punctul de inflamabilitate este aprox 40°C.

Se depoziteaza in spatii inchise, ferite de radiatii solare , surse de foc, temp. 5 - 30°.

Termenul de valabilitate este de 24 luni de la data fabricatiei.

Culori disponibile: alb, crem, negru, gri, rosu, verde, galben, albastru, maro, bleu, ocru, grena, vernil, argintiu, orange lux.

CATEGORII