Paintstar contextual image Paintstar contextual image purple background blue background red background yellow background
Configurator

Vopsea piscine

Produs de acoperire pe baza de rasini alchidice, clorcauciuc, extenderi, aditivi speciali si solventi.

Produsul poate fi folosit:

  • Strat de protectie, de uzura si decorativ pe suprafete de beton sau orice fel de suprafete din materiale pe baza de ciment si asfaltice (hale, parcari, terenuri de joaca, terenuri de sport, piscine);
  • Strat de protectie si decorativ pe suprafete metalice, grunduite in prealabil cu grund alchidic Sticky Grundal.

Informatii suplimentare

  • prezinta aplicabilitate excelenta;
  • asigura o aderenta buna la suport;
  • se caracterizeaza printr-o buna durabilitate, avand rezistenta buna la intemperii si uzura;
  • are uscare rapida;

Produsul se conditioneaza la temperatura de aplicare cu minim 24 ore inainte de aplicare. Inainte de deschiderea ambalajului se indeparteaza de pe acesta praful sau alte urme de murdarie, pentru a nu contamina produsul. Se omogenizeaza bine produsul in ambalajul original, folosind un amestecator mecanic, in vederea redispersarii eventualului sediment.

Vopseaua se aplica manual (cu pensula, rola) sau mecanizat. Structurile de protectie pot fi formate din 2 straturi de vopsea, aplicate la un interval de 4 ore intre ele, dar nu inainte de uscare stratului aplicat anterior.

Temperatura de ambianta, de suprafata si temperatura produsului pentru aplicare trebuie sa fie de minim 10 grade Celsius si maxim 30 grade Celsius.

CATEGORII